Betonlook vloer, wat kun je verwachten en niet verwachten

Betonlook vloer voordelen en nadelen

De interieurtijdschriften staan er vol mee, stoere industriële interieurs met de daarbij behorende stoere betonlook vloer. Deze vloeren geven je huis die rauwe urban look die je zo tof vindt, maar er kleven ook nadelen aan deze sterke stoere maar ook poreuze vloeren.

Op de site van de interieurdesigner vonden we een heel goed artikel over de voordelen van deze betonlook vloeren maar ook de nadelen. Ben je geïnteresseerd in een betonlook vloer lees dan eerst dit artikel. En bepaal of jij een stoere rauwe betonlook vloer aandurft of niet.

 

https://www.interieurdesigner.nl/interieurtips/detail/betonvloer-in-de-keuken

betonlook vloeren voordelen en nadeln   betonlook vloeren voordelen en nadelen

Betonmarmer vloeren

De betonlook vloeren die wij verkopen zijn gemaakt met betonmarmer of wel marmorino floor. Een poeder gemaakt van gemalen marmer gebluste kalk en microcement. Dit poeder wordt aangemaakt mer een PU hars tot een makkelijk smeerbare pasta. Met een stucspaan wordt een betonlook vloer met de hand gestuukt. Een stoer vloer maar ook een seminatuurstenen vloer en net als een natuurstenen vloer een poreuze vloer. De vloer moet tegen indringend vocht en vlekken beschermd worden en dat doen we met sealers. De protectie laag maakt de vloer vlek- en vloeistofwerend. De vloer is een blijft een levende vloer zoals een parketvloer of natuurstenen vloer en vlekken moeten direct verwijderd worden om binnen dringing door de sealerlaag heen te voorkomen. Je kunt niet helemaal voorkomen dat er in de loop der tijd wat vlekken in de vloer komen kun je niet, maar dit geeft de vloer juist haar charme.  Houd je van de sfeer die een dergelijke vloer aan je huis geeft dan zijn onze vloeren misschien echt iets voor jou.

Gietvloer in plaats van betonlook vloer

Wil je een vloer die 100% vlekproef is dan kun je overwegen om een kunstvloer te laten leggen. Geeft een andere uitstraling aan je huis maar is het overwegen waard.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *