Betonlook mogelijkheden

Betonlook – microcement vloeren

We hebben het al vaker gezegd. Microcement of betonmarmer is een duurzaam, sterk en vooral ook dunne afwerking voor vloeren en wanden. Hieronder een foto van een met STUCAMOR microcement/betonmarmer beklede plavuizen vloer

.. microcement wandkasten tafels en andere meubels

deze kast is gemaakt met vormvast plaatmateriaal waarbij alle maten naar de wens van de klant kunnen worden aangepast. Het meubel vormt een geheel met de rest van de wand, wat een rustige uitstraling geeft aan een kamer. De nisjes worden op maat gemaakt om de televisie stereoinstallatie, serviesverzameling of wat dan ook een plek geeft in het meubel. Eventueel kunnen er ook spotjes in het meubel worden verwerkt.

Kleur van microcement – betonmarmer

Het wandmeubel op de foto is in een betongrijzze kleur uitgevoerd voor een stoere uitstraling. Is je stijl meer mediterraans dan is een terra kleur of warm oker misschien een idee. De mogelijkheden zijn groot. Het microcement kan in elke kleur van de huiscollectie van Bericalce worden, maar daarnaast kan het ook in iedere RAL kleur gemengd worden.

Het omkleden van een meubel

Net als bij het maken van een smeervloer moeten er een aantal lagen microcement worden aangebracht. We gebruiken daarvoor een speciaal Italiaans stucspaan. Het is een geduldwerk waar ervaring en vakmanschap belangrijk zijn voor het bereiken van een goed resultaat.

Prijzen microcement meubels

Er is veel mogelijk met STUCAMOR microcement. Voor het omkleden van meubels werken we samen met getrainde interieurbouwers die voor iedere kast of ander meubel een offerte op maat maken. De prijs is afhankelijk van de grootte het aantal plankes en nisjes . Bovenstaand wandmeubel kost 1500 euro en wordt bij u thuis gemaakt en bekleed.

Microcement wastafel

Informatie over microcement meubels

Wilt u meer weten of microcement en de mogelijkheden van dit veelzijd ige product. Neem dan contact met ons op via mail info@stucamor.nl of vul het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *