Marmertegels of marmerstuc?

Marmer is de trend van 2018/2019

We schreven het al eerder marmer is hip. Dat zie je ook terug op de beurs Cersaie,een beurs voor  wand- en vloerafwerkingsproducten, die van 24 – 28 september gehouden wordt in Bologna, Italia.  Wordt het echt marmer of valt dat buiten je budget? Denk dan eens aan marmertegels of marmerstuc voor een marmerlook

Marmertegels

Op het toonaangevende interieurplatform Archiproducts vonden wij de marmerlook tegels van Atlas Concorde.

marmertegels of marmerstuc voor een marmerlook?

https://www.edilportale.com/nl.asp?numCsm=432833&uid=ECFFE519-AEA5-47E0-A031-00865E38545F&e=1

Zij brengen een uitgebreide collectie uit van marmerlook wand- en vloertegels een mooi alternatief als echt marmer buiten je budget valt.

Marmerstuc

Natuurlijk vinden wij marmerlook gemaakt met marmerstuc een nog beter alternatief voor jouw wanden. De mogelijkheden zijn eindeloos met STUCAMOR producten. Ga je voor een industriele marmerlook dan is marmerstuc matt in een betongrijze kleur misschien iets voor jou. Wil je toch een marmeruitstraling dan is klassiek marmerstuc geschikter. Ben je toe aan glamour en elegantie dan is glanzend marmerstuc, ook wel Venetiaans stuc genoemd, zeker een optie.

Betonmarmer

Voor de vloeren verkoopt STUCAMOR een met microcement en PU hars versterkte variant van marmerstuc. In Italie beter bekend als marmorino floor. Betonmarmer vloeren zijn dun en sterk genoeg voor gebruik in winkels en kantoren dus zeker ook voor in woonhuizen. De vloeren worden met speciale Italiaanse stucspanen in meerdere lagen gesmeerd.

 

betonmarmer vloer    betonmarmer inspiratie

uit Elle decoration 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *