PRODUCTEN

 

WAT VERKOPEN WIJ?

 stoere woontrend met betonlook

 

STUCAMOR betekent liefde voor stuc, Italiaanse luxe stucproducten wel te verstaan. Wij zijn importeur van BERICALCE een familiebedrijf uit Vicenza een streek in Noord Italië en de bakermat van marmerstuc of wel marmorino, klein marmer letterlijk vertaald. Marmorino is een eeuwenoud, of beter gezegd een millennia oud product, we komen het voor eerst tegen in Mesopotamië,daarna veelvuldig in de Griekse en Romeinse Oudheid, als vloer en wandbekleding in luxe huizen en tempels..

In Italië is marmerstuc sindsdien nooit verdwenen uit de architectuur, voor buitenmuren, en binnenhuis architectuur, voor luze wand- en vloerafwerkingen.  In Nederland is de populariteit van deze dunne sterke stucpleisters de laatste jaren enorm in opmars. 

 

BETONSTUC, BETONLOOK, WOONBETON, MICROCEMENT, STUCVLOER, MARMORINO FLOOR

 

Bovenstaande zijn namen die allemaal gebruikt worden voor een dun smeerbaar product dat onze producent op de markt brengt als marmorino floor of microcement.

Dit zeer populaire product is geschikt voor het creëren van naadloze vloeren en wanden met een massief betonuitstraling.

Het is een product in poedervorm dat bestaat uit microcement, gemalen marmer en gebluste kalk. Met vloeibare polyurethaan hars wordt dit tot een stucbare pasta gemengd.  Met deze pasta kun je betonlook wanden, vloeren en meubels maken.

betonlook

De marmorino floor/woonbeton cyclus bestaat uit:

 • ondervloer gemaakt met egaline of betonrepair 
 • hechtprimers
 • kleurtoners
 • zichtvloer gemaakt met microcement poeder en PU hars.
 • isolatie primer
 • PU sealer
https://www.homease.nl/betonstuc/

MARMERSTUC, VENETIAANS STUC

Marmerstuc is een mengsel van gemalen marmer en gebluste kalk aangemaakt met water tot een smeerbare pasta. Deze pasta wordt in een aantal dunne lagen gestuukt waarna de typische marmerlook ontstaat. 

 

STUCAMOR verkoopt vele soorten marmerstuc met stuk voor stuk een andere uitstraling.

 • grassello lucido of Venetiaans stucwerk
 • klassiek marmerstuc
 • mat marmerstuc
 • brons, zilver of goud marmerstuc
 • glimmerputz

 

Marmerstuc 

is alleen geschikt voor wanden en plafonds. Het marmerstuc kan binnen en buiten worden toegepast. Het is dan ook bijzonder goed geschikt voor het gebruik in badkamers, keukens en toiletten. Met behulp van speciale primers kan het over bestaande tegelwanden heen worden aangebracht. Er zijn diverse types en alle types kunnen in elke RAL of NCS kleur gemengd worden.Wit marmerstuc hebben we standaard op voorraad en op kleur gemengd marmerstuc bestellen we in Italie en kan binnen 5 dagen na ontvangst van betaling in huis zijn.

 

Kleuren 

bronslook marmerstucklassiek marmerstuc
venetiaans stucwerkgoudlook marmerstuc

 

Kleurencollectie van de fabrikant

De Italiaanse producent van STUCAMOR betonstuc en marmerstuc heeft een uitgebreide kleurencollectie ontwikkeld. De recepten van deze kleuren zijn bij STUCAMOR bekend. Als je een kleur uit deze collectie kiest kunnen we zowel het betonstuc als het marmerstuc direct uit voorraad leveren.
Hieronder de links naar de kleurenkaarten van onze producent:
 
 
 
 

Marmerstuc voor privéklanten

Aan prive klanten verkopen wij kant- en klare pakketten op maat. Deze pakketten bestaan uit:

 • speciale hechtprimer
 • marmerstuc of betonmarmer  naar behoefte
 • kleurstoffen
 • sealer
 

Met dit pakket kun je zelf aan de slag of kun je een stukadoor het betonlook of marmerstuc project uit laten voeren. Goede instructievideo’s en handleidingen zijn voor handen om jou of de stucadoor op weg te helpen.

 

Betonstuc of marmerstuc projecten

STUCAMOR helpt  prive klanten bij het kiezen van het juiste product voor hun betonlook of marmerlook wensen. Als ze dat willen brengen we ze in contact met een bij ons bedrijf aangesloten specialist om het project uit te voeren.

Contact

wil je meer weten of een afspraak maken om onze showroom te bezoeken? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

 

 marmerstuc badkamer   marmorino blauw    

betonlook            ELLE Decoration 0613 Styling Bilder Trend Kråkvik D'Orazio

Offerte op maat

Neem contact met ons op via het offerteformulier. Geef de huidige situatie en jouw wens voor een woonbeton vloer of wand door. De prijs voor de diverse varianten van woonbeton en marmerstuc hangt van veel factoren af. We kunnen eventueel een bezoek aan huis plannen. Een bezoek aan ons kan ook, maar uitsluitend op afspraak.

Voor een grove schatting van de kosten vul het formulier in, wij sturen je zo spoedig mogelijk een indicatie toe