Metaallook

koperlook tegels

Metaallook in huis

Komende week wordt de beurs Cersaie gehouden. Een interieur beurs met de nadruk op vloer- en wandbekleding. Beurzen zijn bij uitstek de plek voor producenten om hun nieuwe collecties te tonen. De firma https://www.ceramicasantagostino. komt met een prachtige collectie van metaallook tegels die ze OXIDART hebben genoemd. U creëert zo een exclusieve metaallook in huis

 

OXIDART op de beurs Cersaie

koperlook tegels

wij zijn erg onder de indruk van de koperlook lijn uit deze collectie. De tegels combineren prachtig met een strakke keuken zoals op bovenstaande foto die we gekopieerd hebben uit een artikel geschreven voor de website Archiproducts.

Het volledige artikel kunt u teruglezen via onderstaande link

https://www.archiproducts.com/newsletter/dossier/436379?uid=ECFFE519AEA547E0A03100865E38545F

Metaallook marmerstuc

De metaallook trend vindt u ook terug in ons assortiment. Onze producent heeft een aantal prestigieuze marmerstuc varianten ontwikkeld waarin echt metaal poeder verwerkt is. Mooi voor op een muur die wel wat aandacht kan gebruiken.

metaallook in huis,brons marmerstuc   metaallook in huis, goud marmerstuc   metaallook in huis, zilver marmerstuc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *