Handgeknoopt kleed en betonmarmer vloer

Wat verkopen wij?

STUCAMOR verkoopt materiaalpakketten voor het realiseren van smeervloeren over uiteenlopende ondergronden. Dit kunnen zijn:

  • verse zandcement dekvloeren
  • bestaande tegelvloeren met of zonder vloerverwarming
  • houten vloeren

Diverse afwerkingen

De uitstraling van de vloer kan varieren van verfijnd elegant gerealiseerd met marmerstuc, glad betonmarmer tot urban stoer gerealiseerd met microcement. Betonmarmer, marmerstuc en microcement vloeren zijn glad en sterk, maar tegelijkertijd ook levendig en warm. De vloeren worden met de hand gesmeerd en iedere vloer is dan ook uniek. Iedere applicateur geeft zijn eigen signatuur aan een vloer.

Handgeknoopte kleden

Handgeknoopte kleden combineren fantastisch met STUCAMOR smeervloeren. Wat voor onze vloeren geldt geldt ook voor handgeknoopte kleden. Ze zijn met veel liefde en vakmanschap met de hand gemaakt en ieder exemplaar is uniek en voorzien van de handtekening van de maker.

Oude kleden en smeervloeren

Net als STUCAMOR smeervloeren worden handgeknoopte kleden mooier in de loop der jaren. Je ziet en voelt de geschiedenis van een kleed. Je kunt alleen maar dromen over wat deze oude kleden allemaal gezien en gehoord hebben. Wij zijn dan ook blij en trots dat wij in contact gekomen zijn met de firma https://www.kledenmeteenverleden.nl. Jan Wessel en Suzanne Moorman kopen deze soms antieke kleden op en geven ze een nieuwe toekomst. Een duurzaam uniek kleed op een duurzame unieke smeervloer, daar worden wij blij van <3 <3 <3

Kleden met een verleden

Kleden met een verleden is specialist in oude en (semi-) antiekehandgeknoopte tapijten en lopers. 
Wij hebben altijd ruim 1.000 tapijten op voorraad, waarvan een deel in onze webshop te koop aan wordt geboden.
Al onze tapijten en lopers zijn van natuurlijke materialen gemaakt zoals wol, zijde, katoen en combinaties hiervan. Door deze materiaalcombinatie en manier van knopen excelleren onze kleden in duurzaamheid. Sommige kleden gaan al ruim honderd jaar mee en zullen ook de komende 100 jaar goed doorstaan. De gebruikte wol of zijde is over het algemeen met natuurlijke kleurstoffen geverfd. Dit geeft de uitzonderlijk mooie kleurcombinaties die zo kenmerkend zijn voor perzische kleden.
Een groot handgeknoopt kleed betekende vroeger vaak meerdere jaren werk voor een familie. Hoe fijner het kleed geknoopt is, hoe meer werk, des te exclusiever het kleed.
Gebruikte perzisch kleden worden door de liefhebber mooier gevonden dan een nieuw kleed. Een gebruikt kleed gaat echt leven en de kleuren komen nog beter tot hun recht. Al onze kleden zijn uitvoerig in beeld gebracht en beschreven, inclusief eventuele gebreken, waardoor u een goed beeld krijgt van de staat van een kleed.
De kans is groot dat het enorme arbeidsintensieve ambacht van kleden knopen in de toekomst tot kunst wordt verheven. Wij zijn van mening dat wanneer u overgaat tot de aanschaf van een handgeknoopt kleed u direct kunt genieten van dit kleed in uw interieur, en daarnaast investeert. Dit is het moment om een origineel, handgeknoopt tapijt aan te schaffen.‚Äč

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *