Betonmarmer inspiratie

Betonmarmer inspiratie

Op deze tropische augustus dag waar binnen blijven en het rustig aan, het beste devies is, vonden we een artikel op de Elle Decoration website waar ons hart sneller van ging kloppen.

Hieronder de link naar het artikel

https://www.elle.com/nl/interieur/a567676/binnenkijken-nederland-huis-aan-het-water/

 

Wat een prachtige woning. Zo kleurrijk en zo gewaagd. Hier worden wij echt blij van. De vloer die zowel binnen als buiten gebruikt is grijs gewolkt. Er staat in het artikel niet beschreven welk materiaal gebruikt is voor het maken van de vloeren, maar met ons betonmarmer krijg je precies deze uitstraling. Wat matched de klassieke rustige vloer mooi met het eclectische geheel van de inrichting.

betonmarmer inspiratie
uit Elle decoration

Betonmarmer vloeren

zijn trend- en tijdloos.De afgelopen jaren  zien we betonmarmer vloeren vaak terug komen in loftachtige huizen  met een urban inrichting.Waarbij de stoere look van de vloer een voortzetting is van de rest van het interieur. In deze fotoreportage zie je dat betonmarmer vloeren ook heel mooi samen gaan met een eclectische woonstijl. De vloer is rustig en klassiek en gaat de competitie niet aan met de kleurrijke meubels en accessoires.  Een uitgebalanceerd geheel, erg mooi vinden wij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *