Hoe laat je een kleine kamer groter lijken?

 

Spelen met kleuren

We vonden dit artikel op de site van ons favoriete woonmagazine “Elle Decoration”. hierin wort uitgelegd hoe je door de juiste kleurkeuze ruimtes optisch groter kunt laken lijken. Het zal je niks verbazen dat de meeste kleuren lichte pastel tinten zijn, maar verrassend genoeg , helpen marine blauw tonen ook om dit effect te bereiken. Hieronder een link naar het oorsponkelijke artikel. Alle producten van Stucamor of het nu kalkverf is of marmerstuc kunnen in deze kleuren gemengd worden. Wat we hiervoor nodig hebben is de NSC code van de kleur. Met behulp van deze code wordt de kleur met behulp van de verfcomputer voor je gecreĆ«erd.

 

https://www.trulia.com/blog/paint-colors-for-small-rooms/

 

nachtblauw marmerstuc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *