woontrends 2017

woontrends 2017
Elle decoration 2017

elle-decoration-2017-2

Shiny and glamourous

Dat zijn de toverwoorden voor de woontrends 2017.

Koper is op zijn retour en wordt vervangen door zijn duurdere broertjes goud en messing. Dit zijn de kleuren voor de broodnodige accessories voor de softe sector zien we veel luxe stoffen zoals fluweel en kleurrijke prints, grafische, etnische en op de natuur geinspireerde prints. Luxe lange gordijnen, grote kleden en grote kamperplanten maken het eclectische, luxueuze beeld af. The more the better is het devies voor komend jaar. Veel kussens, veel kaarsen, veel plaids zo maken we van ons huis een veilige warme burcht.

EVENWICHT

Om wat rust en lucht in deze burleske look te creëren worden de luxe stoffen en bling bling accessoires gecombineerd met strakke retro meubelen. Design klassiekers als de egg chair van Arne Jakobsen en strakke teakhouten meubels van Deense ontwerpers.

Om de warme en luxueuze sfeer nog verder af te koelen combineren we dit met een gladde woonbeton vloer bijvoorbeeld  in een koele grijze tint. De vloeren van betonmarmer zijn hierbij onmisbaar. Ze zijn dun, duurzaam, ijzersterk en gemakkelijk schoon te houden. Het fijne aan betonmarmer is dat het in elke modekleur gemengd kan worden en de toplaag is zo dun dat je als je de kleur zat bent er zonder sloop- en breekwerk een nieuwe kleur aan je vloer gegeven kan worden.

Betonmarmer is zoals de naam al zegt een combinatie van beton in de vorm van microcement en gemalen marmer, dit poederachtige mengsel wordt aangemaakt met polyurethaan hars en zo ontstaat een makkelijk aan te brengen pasta. De vloer wordt met 2 dunne lagen pasta bedekt en daarna met de vlindermachine  gepolijst. Als laatste wordt de vloer met een vernis op waterbasis geseald.
woontrend 2017
betonmarmer middengrijs

woontrends 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *