Woonbeton Rotterdam

Woonbeton Rotterdam

grijze betonlook vloer   woonbeton aanbrengen

Woon je in Rotterdam en ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor woonbeton vloeren dan ben je bij STUCAMOR in Schiedam aan het  juiste adres.

Ons woonbeton

Het woonbeton van STUCAMOR is gemaakt van betonmarmer. Dit is een mengsel van microbeton, gemalen marmer en een polyurethaan hars. Het betonmarmer kopen wij in, direct bij de fabrikant in Italie, bij de bron dus.  Ons product is van nature levend en kan met behulp van speciale pigmenten op kleur gebracht worden, Voor woonbeton hebben we een reeks van grijstonen waaruit je kunt kiezen. Jouw favoriete grijstoon zit daar vast bij.

Woonbeton zelf leggen

Als jezelf je woonbeton vloer wilt leggen dan kan dat. Wij verkopen kant en klare DHZ woonbeton pakketten vanaf 25 euro per m2. Bij dit pakket zit een handleiding en een instructievideo om je goed op weg te helpen. Als je voor meer dan 20m2 aan materiaal bij ons besteld dan bieden we je een gratis workshop van 3 uur aan om de techniek onder de knie te krijgen.

Woonbeton laten leggen

Wil je woonbeton door een vakman laten leggen dan kan dat ook. Wij werken samen met een groep mannen die gespecialiseerd zijn in het werken met ons betonmarmer. We spreken jouw specifieke wensen door en brengen je in contact met de meest geschikte woonbeton specialist. Als je zelf iemand kent die het woonbeton gaat leggen zorgen wij ervoor dat deze persoon voldoende ondersteuning krijgt om het betonmarmer op de juiste wijze aan te brengen.

 

Levertijd woonbeton

Wij hebben altijd voldoende voorraad in huis en kunnen het woonbeton binnen een week bij jou aan huis afleveren.