KLEUREN

marmerstuc kleuren

   

MARMERSTUC

kleur

marmerstuc is een mengsel van gebluste kalk, marmerslijpsel en water en is van nature wit. De fabriek heeft een eigen kleurcollectie met warme klassieke kleuren, zachte pastel kleuren maar ook een koele industriele collectie. De pdf kleurenkaart van de fabriek kun je toegestuurd krijgen. Zit de kleur die jij wilt er niet bij dan kun je ook een kleur uir de RAL of NCS waaier kiezen. De toner wordt via de verfcomputer voor je gemengd in de fabriek.

Structuur

marmerstuc komt in 3 varianten:

  • marmorino classico met marmerslijpsel van 500 micron. Dit geeft de klassieke mat glanzende afwerking die karakteristiek is voor marmerstuc
  • marmorino matt met marmerslijpsel van 600 micron. Dit geeft het marmerstuc een stoere industriele uitstraling
  • grassello lucido met marmerslijpsel van 100 micron. Dit zorgt voor een superstrakke glossy uiterlijk van het marmerstuc 

 

Betonstuc

kleur

ons woonbeton is gemaakt van microcement en marmerslijpsel en is van nature wit. Met behulp van een verfcomputer kan het materiaal op kleur gebracht worden. Voor de betonlook kun je kiezen uit een uitgebreide reeks aan grijstinten. Van warm grijs, zilvergrijs en donker grijs en alle tinten grijs die de RAL of NSC kleurenwaaier te bieden heeft.

Structuur

Ons woonbeton wordt met de hand gestuuct en kan op jouw verzoek gladder of grover worden aangebracht. Zo kun je kiezen voor een rauwe industriele look maar ook voor een gladde klassieke look.