Betonlook zelf leggen

 

Betonlook zelf leggen, ja of nee?

Wil je een betonlook vloer maar zie je op tegen de hoge kosten voor het leggen? Als je kunt stuken dan kun je met ons betonmarmer zelf je vloer de betonlook geven die je wenst.  Ons betonlook is gemaakt van betonmarmer, een mengsel van microcement en gemalen marmer. Je stuukt het mengsel over je bestaande vloer  gestuukt. De eerste laag is de basis laag voor de vloer. Voor de tweede laag giet je een zelf nivellerende laag zoals bijvoorbeeld egaline. Na droging van deze laag kun je beginnen met het aanbrengen/stuken van de zichtvloer. Met marmorino floor en hardmix, een PU hars maak jeen makkelijk smeerbare pasta aangemaakt.  Met deze pasta bedek je met een speciaal stucspaan, met afgeronde kanten, de vloer volledig.  Deze laag moet een aantal uren drogen alvorens de tweede laag op dezelfde wijze wordt aangebracht. 

betonlook zelf leggen
betonlook aanbrengen

Werkwijze

  • verwijder eventuele vloerbekking 
  • maak je vloer kaal, schoon en droog
  • breng een laag speciale primer aan
  • breng 1 a 2 lagen betonmarmer aan
  • seal de vloer af met speciale vernis

Na droging van de vloer bedekt met de betonlook pasta seal je de vloer om zo indringend vocht en vuil tegen te houden.

https://www.youtube.com/watch?v=t-Rfu1ijQd0

Prijs betonlook zelf leggen

Wij verkopen DHZ pakketten voor betonlook vloeren al vanaf 25 euro ex BTW per m2. De prijs van een DHZ pakket hangt af van de kwaliteit en het type ondervloer. Als je een gladde stucklare ondervloer  hebt dan volstaat een pakket van de betonlook zichtvloer met sealers. Als je vloer verdere voorbereidingen nodig heeft dan adviseren je over de juiste materiaalkeuze. De te gebruiken materialen verschillen van ondergrond tot ondergrond. Wij regelen alle benodigdheden voor elk type ondervloer.

Gratis workshop betonlook 

Als je meer dan 20 m2 bij ons afneemt krijg je een gratis betonlook applicatie workshop erbij. Er zijn goede instructievideo’s en gebruiksaanwijzingen beschikbaar.

betonlook zelf leggen

https://stucamor.nl/workshop-betonlook-en-marmerstuc/