Betonstuc badkamer

Betonstuc badkamer

kan betonstuc in badkamers? Ons betonstuc gemaakt van betonmarmer is bij uitstek geschikt voor het gebruik in natte ruimtes. Betonmarmer is een mengsel van microcement gemalen marmer en polyurethaan hars. Een aantal voordelen van betonmarmer op een rijtje:

  • kan over bestaande tegels heen
  • wordt dun aangebracht
  • het ademt
  • het is schimmeldodend
  • makkelijk schoon te maken

 betonstuc in badkamer   betonstuc in badkamer

Werkwijze betonstuc badkamer

Voorbereiding

De te stuken wand moet goed schoon en droog zijn en er mogen geen losse deeltjes zijn. Als dit het geval is wordt de eerste laag aangebracht, dit is een speciale primer geschikt voor in natte ruimtes.

Betonstuc aanbrengen

Als deze laag droog is, meestal al na een paar uur, dan kan er met het aanbrengen van het STUCAMOR betonstuc worden begonnen. Het aanbrengen gebeurt met een speciaal Italiaans stucspaan met afgeronde kanten. Het hele oppervlak van de muur wordt van een laag betonstuc voorzien. Als deze laag droog is dan kan de tweede laag worden aangebracht op dezelfde manier. Nadat deze laag ook zo goed als droog is kan er met het polijsten begonnen worden. Dit gebeurt met de afgeronde zijkanten van het stukspaan.  

Bescherming aanbrengen

Nu is de wand of vloer klaar om gesealed te worden. Dit gebeurt met een speciale vernisroller in 2 a 3 dunne lagen. Na 1 a 2 uur is de vloer weer beloopbaar en de wand weer aanraakbaar.

Voor nog meer badkamer trends en tips  http://www.wonenonline.nl/badkamers/